Agile Executive Search søker Seniorrådgivere / Partnere til sitt Oslo kontor!

Aktuelt

Siden oppstarten i 1992 har Agile Executive Search (tidligere InterSearch Norway) vært en ledende aktør innen rekruttering av ledere og senior fagspesialister. Vi har hatt gleden av å bidra til at noen av de mest sentrale aktørene i ulike bransjer har oppnådd sine mål om vekst og utvikling. Vårt fokus har alltid vært på menneskene – hvordan de skaper resultater sammen, og hvordan vi kan bygge inkluderende arbeidsplasser som fremmer respekt, samarbeid og positive arbeidskulturer. Det er i denne kjerneverdien vi tilfører verdi, og det er noe vi er stolte av.

Våre ambisjoner for fremtiden

Agile Executive Search har store ambisjoner for fremtiden, og vi skal vokse videre. Med over 30 års erfaring og et unikt nettverk har vi en solid plattform å bygge videre på, både i Norge og internasjonalt. Vår innsikt og forståelse for ulike sektorer gir oss en konkurransefordel når det gjelder å identifisere og engasjere de beste talentene.

Vi søker nye kollegaer

Vi er på utkikk etter engasjerte kollegaer som ønsker å bli en del av vårt team på Lysaker i Oslo. Vi ser ikke nødvendigvis etter én bestemt profil, men den rette personen bak profilen. Du må trives i et miljø som fremmer delingskultur og samarbeid. Hos oss er det viktig å lykkes sammen – vi ansvarliggjør hverandre for å nå våre målsettinger med integritet og etterrettelighet, både internt og i vårt arbeid med kunder og kandidater.

Erfaring og lidenskap teller

For å lykkes som rådgiver hos oss, ser vi det som relevant at du enten har erfaring fra rekruttering i byrå eller fra tilsvarende rekrutteringsoppgaver som leder. Vi vil også gjerne høre fra deg hvis du har en brennende interesse for dette feltet, kombinert med en bakgrunn fra salg og forretningsutvikling.

Interessert i å høre mer?

Hvis dette høres ut som en mulighet for deg, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Jan S. Øinæs for en uforpliktende prat.

Jan S. Øinæs

COO /  Partner
Mobil: 400 94 913
E-post: jan.oinaes@agilees.no

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med en av våre spesialister for en uforpliktende samtale
Jan S. Øinæs
Managing Partner

Kontakt

Jeg forstår og godtar at ved å sende inn dette skjemaet, vil AGILE Executive Search kontakte meg i forbindelse med forespørselen min. Administrert i samsvar med personvernreglene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.